Golden Leaf 2016

 

Els premis Golden Leaf Awards, de la Guía Vinum Nature, constitueixen una expressió de reconeixement dels cellers de producció ecològica i de la qualitat objetiva dels vins que són presentats al seu certamen i convocatòria anual.

 

Llegeix més:Golden Leaf 2016

Gilbert & Gaillard

 

Gilbert & Gaillard

La prestigiosa revista internacional Gilbert & Gaillard va atorgar als nostres vins dues medalles en el concurs anual celebrat en aquesta ocasió a Catalunya.

 

El lliurament de premis es va celebrar al Saló Alimentària 2016

Llegeix més:Gilbert & Gaillard

Girovi 2015

 

1 Medalla de plata per a Mas Uberni Rosat 2014Girovi

El  dissabte dia 28 de març es va celebrar el XX Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi 2015, amb el patrocini de Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya.

Llegeix més:Girovi 2015

Girovi 2014

 

2 Medalles per a Ros Marina ViticultorsGirovi

El  dissabte dia 15 de març es va celebrar el XIX Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi 2014, amb el patrocini de Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya amb la participació  de totes les Denominacions d’Origen Catalanes.

Llegeix més:Girovi 2014

Presentació Xarel·lo Fermentat en bóta

 

El 27 de març es va celebrar al museu marítim de Barcelona la segona edició del Saló Internacional Vinum Nature de vins ecològics, naturals i biodinàmics. Una fira dirigida als professionals del sector.

Llegeix més:Presentació Xarel·lo Fermentat en bóta

Girovi 2013

 

1 Medalla d'argent per a Ros Marina Cupatge 2011 Agricultura EcològicaGirovi

El passat dissabte dia 9 de març, a l'emblemàtic edifici del Casino de Girona, es va celebrar el XVIII Concurs de Vins i Caves de Catalunya.

Llegeix més:Girovi 2013